Bir kaç baş Karnıbahar
Kivi
Kapya biber(kırmızı biber)
Kara lahana
Göbek lahana
Maydanoz
Dereotu
Nar ekşisi
Tuz
Limon
Zeytin yağı
Bütün sebzeleri yıkayın ve suyunu süzün. İstediğiniz büyüklükte doğrayın ben küçük tercih ettim. Ama kivileri çok küçük doğramayın, yumuşak bi meyve olduğu için kaybolmasın salatada. Yarım limonun suyunu kullandıktan sonra sıktığınız limonu da küçük küçük doğrayın. Nar ekşisi, yağ ve tuzu da ekleyip harmanladıktan sınra afiyetle yiyebilir siniz. Kış ayları için bol vitamin kaynağı. Benim gibi vejetaryenseniz ve B12 eksikliği çekiyorsanız biraz da dolmalık lahana da ekleyebilir siniz. Afiyet olsun